Acest site contine imagini si texte cu tenta sexuala explicita. De asemenea membrii acestui site sunt persoane peste 18 ani deschise in ceea ce priveste sexualitatea.

Daca NU ai +18 ani sau cele prezentate mai sus te ofenseaza in vre-un fel te rog sa parasesti acest site!

Iesi

fantezii erotice


si ani

cu foto onlineSecretele Ioanei

...

Adauga o fantezie | Toate fanteziile

Secretele Ioanei

Oricine ar fi privit-o pe Ioana nu putea spune decat ca e o femeie foarte frumoasa. Parul saten deschis, nu foarte lung si prins in coada, la spate, ii scotea in evidenta fata dragalasa, de copil nevinovat si privirea de un verde pur. La toate acestea se adauga zambetul cald, provocator si oarecum ironic, care pe multi i-a facut sa se piarda cu firea, zambet ce aparea destul de des din spatele unor buze pline si fragede.
Daca nu te pierdeai in ochii ei si nu te opreai sa-i admiri zambetul, privirea putea aluneca spre umerii rotunzi ce inspirau putere, fara a deveni, totusi, masculini. Sanii aproape perfecti, nu exagerat de mari dar extrem de fermi, isi tradau sfarcurile, de sub orice imbracaminte, trezind pe loc patimi oricarui privitor. Soldurile rotunde si fesele erau bine conturate sub blugii stramti pe care obisnuia sa-i poarte. Vazand toate acestea, s-ar putea spune ca Ioana era o adevarata devoratoare de barbati. Dar nu era asa. Nu avusese prea multe aventuri. Frumusetea ei atragea dar de cele mai multe ori intimida.
Pe la 14 ani a descoperit mirata placerea primului orgasm. Vazuse un film in care o femeie isi oferea placere, infigandu-si o mana intre coapse si frecandu-si usor vulva. Se gandi sa incerce si ea, asa incat intr-o seara, dupa ce parintii ei au adormit iar in casa nu se mai auzea nici o miscare, incepu, tremurand de emotie, sa-si exploreze propriul trup. A stins lumina si s-a culcat pe pat, ridican-du-si genunchii si departand picioarele. Camasa de noapte i-a alunecat pe pielea fina, dezvelindu-i coapsele. A ramas putin asa, parca nehotarata, apoi, cu miscari usoare, si-a trecut mana peste pubis, jucandu-se putin cu degetele in triunghiul de par negru ce ii dadea deja o infatisare de femeie. Cobori spre interiorul coapselor si isi prinse in palma vulva micuta pe care o simtea pulsand usor. Apasa usor si marginile acesteia se departara putin, scotand la iveala un santulet marginit de labiile moi. Parcurse de cateva ori toata lungimea acestuia, de sus si pana jos, spre intrarea in vagin. Devenea tot mai umed si alunecos, iar trupul incepea sa-i fie cuprins de o caldura ciudata si placuta. Isi descoperise clitorisul si placerile pe care acesta i le dadea la cele mai mici atingeri. Incepu sa si-l frece in nestire cu un deget, apoi il prinse si-l trase putin, continuand sa-si frece pasarica ce se uda tot mai mult. Placerea care o invada o ameti si scapa un mic scancet, gatuit intre buzele muscate. Isi simtea sfarcurile tari frecandu-se la fiecare miscare de materialul usor al camasii de noapte, sporin-du-i placerea. Capul ii cazu, intr-o parte, pe perna calda. Isi inchise ochii si se incorda strangand buzele si arcuin-du-si trupul, sprijinindu-se doar pe spate si pe picioare. Fesele nu-i mai atingeau asternutul si se miscau rotund, in ritmul tot mai alert si voluptuos al placerii. Deodata se simti scuturata de un fior ce-i strabatu tot corpul, din crestet si pana in calcaie, concentrandu-se si explodand, in cele din urma, in pantece, in pulsiuni scurte si repetate. Pubisul ii zvacni de cateva ori, iar un geamat prelung isi lua zborul dintre buzele acum larg deschise. Intr-un tarziu se linisti si o stare de multumire si relaxare puse stapanire pe tot trupul ei dar nu pentru mult timp, deoarece cu toata oboseala, dorinta de a mai incerca inca o data aceasta teribila placere a fost mai mare. A mai reusit sa se bucure de inca un orgasm si a adormit, intr-un tarziu, epuizata, cu mana stransa intre coapse.
De atunci, aproape in fiecare seara se retragea in ca-mera ei si se masturba, traind placeri tot mai intense. Descoperise incet-incet toate tainele trupului ei si devenise stapana propriilor placeri.
O singura data se speriase putin cand, in nebunia voluptatii, degetele au parasit clitorisul si au coborat aproape inconstient, fortand intrarea vaginului. Simtea dorinta de a descoperi placerea penetrarii si isi introduse un deget in interiorul sau, apasand puternic. Simti o durere scurta si intensa si un lichid cald si vascos umezindu-i pasarica. Sangerarea o speriase si cateva zile nu mai avu curajul de a incerca nimic. Dar dorintele unui trup tanar

1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Termeni si Conditii |   Contact
Adult Dating & Matrimoniale