Acest site contine imagini si texte cu tenta sexuala explicita. De asemenea membrii acestui site sunt persoane peste 18 ani deschise in ceea ce priveste sexualitatea.

Daca NU ai +18 ani sau cele prezentate mai sus te ofenseaza in vre-un fel te rog sa parasesti acest site!

Iesi

fantezii erotice


si ani

cu foto onlineInceputul

...

Adauga o fantezie | Toate fanteziile

Inceputul

Trupul ei se arcuia deasupra mea, zbatandu-se intr-un ritm tot mai rapid. Se infigea in mine cu pofta, cu nerabdare, hotarata parca sa soarba si ultima picatura de placere pe care i-o puteam provoca. Sanii ei mari si grei tresaltau in ritmul tot mai alert al penetrarii, oferindu-mi o priveliste de vis. Ii priveam cu atentie delirul, miscarile rotunde ale soldurilor, capul usor lasat pe spate si buzele intredeschise printre care, tot mai des, scapau gemete de placere. Parul lung si inelat ii cadea pe umeri ca o cascada aurie, curgand apoi pe sani si acoperindu-i in parte rozul sfarcurilor. I-am cuprins sanii in palme si, ridicandu-ma putin, i-am sarutat pe rand. Si-a aplecat capul spre mine, oferindu-mi buzele pline pe care nu am ezitat sa le sarut, sa le musc si sa le ling. Ma privea, iar in ochii ei albastri citeam satisfactie. Efortul si incordarea ii acoperira trupul cu picaturi mici de sudoare, ca o roua usoara ce se scurgea printre sani, spre abdomen, prelingandu-se apoi spre interiorul coapselor ei. Eram asezati pe iarba, intr-o poienita mica, plina cu flori. Am intins mana si am rupt o floare, asezandu-i-o intre sani. A zambit si m-a imbratisat strans, intr-un gest de multumire si fericire in care cuvintele nu-si mai gaseau locul. Am simtit-o apoi zvacnind scurt, de cateva ori, si interiorul ei mi-a cuprins membrul, dansand parca in jurul lui. Cu un suspin prelung, trupul i s-a incordat, ramanand nemiscat pentru cateva momente, apoi destinzandu-se si contrac-tandu-se din nou, in teribile spasme ale placerii. O placere care parca ma invada si pe mine, ca un suvoi fierbinte ce mi se zbatea in pantece, facandu-si tot mai curajos drum spre madularul meu gata sa explodeze de excitare. Deodata am simtit ca….
- Adrian, trezeste-te mama, ca-i tarziu si te asteptam cu masa!
Am deschis ochii ametit, nestiind unde ma aflu si care lume e cea reala. Sper ca nu asta. Ba da, din pacate asta era lumea reala. Eu, in pat, cu ochii umflati de somn, incercand sa chem inapoi visul pierdut, iar bunica mea incercand sa ma trezeasca.
- Mai lasa-ma putin, un minut, te rog, am ingaimat eu disperat, simtind visul cum se indeparta.
S-a incins parca o lupta surda intre noi din care, bineinteles ca am iesit infrant. Imaginile din vis se incapatanau sa nu mai apara, asa cum soarele se incapatana sa-mi trimita in ochi, un manunchi de raze nerusinate.
Mi-am recunoscut infrangerea si am coborat aproape resemnat din pat.
E extraordinar ce minuni poate face putina apa rece de fantana, ca aceasta cu care ma spal pe fata. In cateva clipe regretele isi dadeau duhul, intr-un ungher ascuns al sufletului meu, iar eu proaspat si zambitor, abordam din alt unghi realitatea.
Imi petreceam vacanta de vara in satul bunicilor mei. Cine nu are bunici la tara sau cine nu si-a petrecut macar o vacanta la sat cred ca are ce regreta. Era perioada primelor aventuri, perioada in care descopeream pentru prima data placerea unui sarut furat sau tainele imbratisarilor rusinate si sfioase, iar petrecerile pe care le incingeam seara de seara, cu verisorii mei si cu alti prieteni ce veneau prin sat, ne faceau sa simtim cu adevarat vacanta.
Terminasem prima clasa de liceu si inca nu ma puteam lauda cu prea multe cuceriri, mai exact nu ma puteam lauda cu nici una. Si cu toate ca in discutiile cu ceilalti baieti pozam intr-un mare cuceritor de inimi si de trupuri, ascundeam in suflet un secret greu: nu avusesem nici o experienta sexuala si tot ceea ce povesteam erau intamplari citite prin carti sau vazute prin filme. Dar eram credibil si taina mea se afla, inca, la buna pastrare.
- Buna dimineata la toata lumea! am strigat vesel, intrand in bucatarie unde ma astepta masa pusa.
Am terminat de mancat, mi-am luat un prosop si o carte si am pornit spre lacul din apropiere.

1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Termeni si Conditii |   Contact
Adult Dating & Matrimoniale